Urban Arrow

Urban Arrow

Amsterdam

In Amsterdam West regio Sloterdijk is Van den Ham bezig met een project bij de bakfietsenspecialist Urban Arrow. De stalen daken van het pand zijn in de jaren 80 ontworpen op het afvoeren van smelt en regenwater. Echter zijn deze berekeningen niet meer accuraat.

De daken zijn ontworpen op de regenval van de jaren 80. De regenval van tegenwoordig is vak zwaarder en korter, wat meer vereist van het dak. Het gewicht wat hierover verplaatst wordt is dus tegenwoordig te zwaar voor de achterhaalde berekeningen.

Van den Ham is bezig met een nieuw afvoer project waarbij een extra pvc-regenpijpen systeem wordt geplaatstaan alle zijden van het pand, en ook door het midden van het gebouw. Hierdoor kan er meer water worden afgevoerd zodat het dak onder minder spanning staat, voor kortere periodes, om zo instortingsgevaar te voorkomen.

Ook heeft van den Ham in 2019/2020 al gasleidingen voor de verwarming in het pand aangelegd, in combinatie met warmte distributie installaties. Deze worden ook periodiek gecontroleerd op validiteit.

Intersection 1

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Wij maken gebruik van cookies