Content Gordijnen

Purmerend

In Purmerend is Van den Ham bezig met de warmte en sanitaire voorzieningen van een nieuwbouwpand op een nieuw bedrijventerrein. In opdracht van De Boer Staalbouw, is Van den Ham ingeschakeld voor het “operationeel” maken van het nieuwbouwpand tijdens de bouw. Allereerst zorgt Van den Ham voor de sanitaire voorzieningen in het pand, met name gericht op de leidingen en riolering.

 

Daarnaast is Van den Ham ingeschakeld voor het “warmtemanagement” van het pand. Het pand wordt gebouwd voor Gordijnen atelier Content. Omdat er in dit pand veel werknemers fysiek aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden die moeten gaan plaatsvinden, is het belangrijk dat het pand in de winter naar behoren verwarmd wordt. Daarnaast is het ook belangrijk dat dit op duurzame wijze gebeurt. Van den Ham is expert op het gebied van warmtemanagement en het verduurzamen van dit proces.

 

Van den ham heeft de vloerverwarming aangelegd in het pand tijdens de bouw. Deze verwarming wordt aangedreven door een milieuvriendelijke warmtepomp, die ervoor zorgt dat het pand op duurzamer wijze verwarmd kan worden wanneer het buiten kouder is. Daarnaast is het belangrijk dat het pand goed geïsoleerd is zodat er weinig warmte ontsnapt, en Van den Ham is daarnaast ook bezig met het implementeren van een warmte distributiesysteem aan het plafond. Hiermee wordt warmte die opstijgt in het hoge pand terug naar beneden geblazen, waarmee er warmte wordt teruggewonnen. Hierdoor wordt er ook minder van de warmtepomp gevraagd, wat de levensduur verlengt en het verbruik in energie omlaag helpt.

logo-Content-400px

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?