Portfolio

Dit maken we en hier zijn we trots op

Steeds meer milieubewuste klanten weten dat ze voor duurzame installaties bij Van den Ham Installatietechniek moeten zijn. Dat Van den Ham dé duurzame installatiepartner is, was ook logistiek bedrijf Monta niet ontgaan. Vandaar dat Monta voor de verduurzaming van zijn fulfilmentcentrum in Gorinchem bij Van den Ham aanklopte.

Bij Van den Ham staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Voor e-bikefabrikant Optima Cycles een belangrijke reden om de verduurzaming van zijn fietsfabriek aan ons toe te vertrouwen. In de fabriek moesten een grote warmtepomp, een wtw-unit én vloerverwarming worden geïnstalleerd.

Begin juni hebben we in Beverwijk weer een hybride verwarmingssysteem van Vaillant geplaatst. Een goede eerste stap naar een aardgasvrij thuis!

Warmtemanagement is een specialiteit waar Van den Ham vaak voor wordt ingeschakeld. In dit grote pand van + 3000m2, is het in de winter belangrijk dat de warmte optimaal verspreid wordt door pand.

In Purmerend is Van den Ham bezig met de warmte en sanitaire voorzieningen van een nieuwbouwpand op een nieuw bedrijventerrein. In opdracht van De Boer Staalbouw, is Van den Ham ingeschakeld…

In Amsterdam West regio Sloterdijk is Van den Ham bezig met een project bij de bakfietsenspecialist Urban Arrow. De stalen daken van het pand zijn in de jaren 80 ontworpen op het afvoeren van smelt…