Onze diensten

Installatiebedrijf van den Ham

Ons werk omvat een breed scala van werkzaamheden.

  • Dakbedekking, dakgoten plaatsen, dakgoten vervangen, alle lood- en zink werk
  • Badkamer en toilet aanpassing/reparatie en totale renovatie
  • Verwarmingsketels, radiatoren, vervanging cv ketels, onderhoud en storingen aan cv ketels
  • Gas en waterleidingen, reparatie en vervanging
  • Riolering reparatie, aanpassing, verstopping etc.

 

CV-ketel onderhoud

CV installatie en onderhoud

De beste gasservice in de regio

Is uw oude cv-ketel toe aan vervanging en wilt u kiezen voor een nieuwe efficiënte hr-ketel? van den Ham is actief in de regio Noord-Holland met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv-ketel installaties.

Als erkend cv-installateur leveren we kwalitatief goed werk en kunnen monteurs u met alle cv-zaken helpen. Zo weet u zeker dat de cv loopt als een zonnetje. Toch een storing? Onze cv-monteurs schieten u spoedig te hulp!

Gasservice abonnement

Ook kunt u een onderhoud abonnement bij ons afnemen. Wij nemen u alle zorg en werkzaamheden op het gebied van uw gastoestellen uit handen.

  • Voor 21:00 gemeld, dan komen wij nog dezelfde dag langs.
  • Storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
  • Altijd dezelfde monteur, sleutelservice mogelijk.

Dakbedekking vervangen

Is uw oude dak aan vervanging toe en wilt u investeren in een kwalitatief nieuw dak? Van den Ham heeft jarenlange ervaring met het vervangen van daken en aanbrengen van compleet nieuwe daken.

Het ene dak is het andere niet: het is belangrijk om een dakbedekking te kiezen die bij de vorm van het dak én uw smaak past. Onze ervaren dakdekkers denken graag mee en geven advies. Van den Ham kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen.

Welke materialen u hiervoor gebruikt hangt compleet af van de situatie. Het kan namelijk gaan om een plat of hellend dak. De ligging van uw woning speelt hierin mee maar ook de oppervlakte bepaalt deels voor welke toepassing er wordt gekozen.

 

APP Dakbedekking

Dakbedekking van APP-bitumen bestaat uit een combinatie van bitumen en een plastische kunststof: Atactisch PolyPropyleen (APP). Dat polymeer zorgt ervoor dat de bitumineuze dakbedekking zelfs bij extreme omgevingstemperaturen soepel blijft. Doordat de dakbedekking de eigenschappen van de kunststof overneemt, kan deze blootgesteld worden aan extreme omgevingstemperaturen. Dankzij de APP wordt het verwerkingspunt – de temperatuur waarbij een stof overgaat van vaste naar vloeibare toestand – verhoogd van 50 graden naar 140 à 150 graden. Bovendien wordt het membraan hierdoor uv-bestendig en heeft het een langere levensduur.

U wilt uw dakbedekking vervangen, dan is APP een zeer goede keuze. Omdat wij uitsluitend met de best geleverde APP werken geven wij 10 jaar garantie op deze dakbedekking.

Dakbedekking Lahnemann
Badkamer Lahnemann

Badkamer & sanitair

Van het repareren van een lekkend closet. Het vervangen van een kraan of fontein of repareren van riolering. Tot complete renovatie van een toiletruimte of badkamer. Wij hebben een ruime keuze aan sanitair, tegels en toebehoren en zorgen er voor dat het geheel conform uw wensen wordt uitgevoerd en opgeleverd. 

Wij zorgen tijdens deze toilet renovatie dat u een toilet tot uw beschikking heeft.

Warmtepompen & hybride warmtesystemen

Warmtemanagement is een specialiteit waar Van den Ham vaak voor wordt ingeschakeld. De hoge gasprijzen en Europese afspraken vragen om verwarmingssystemen met minder gasverbruik en lagere CO2 uitstoot. 
Nu overstappen op een warmtepomp heeft vele voordelen. Wist u dat naast het feit dat deze systemen milieuvriendelijk zijn en ideale temperatuur geven in de winter, ook eventueel kunne koelen op warme dagen? Dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn, een lange levensduur hebben en voor waardevermeerdering kunnen zorgen van uw woning? 

Wij adviseren u graag over het type warmtepomp systemen en welke het beste bij uw woning en woonwensen past, zodat u klaar ben voor de toekomst.