Werken bij

Loodgieter-Van-den-Ham

Elke dag anders, afwisselend en uitdagend

Bij van den Ham sta jij als vakman en als mens centraal. Zonder goede vakmensen kunnen wij niet groeien. Ons team staat elke dag weer met passie voor techniek klaar om voor onze klanten vakwerk af te leveren. Bij particulieren, VvE’s en vastgoedbeheerders. Dit zorgt voor afwisseling en uitdaging.

Groei en ontwikkeling

Groeien kan bij van den Ham installatie. Verder ontwikkelen in wat je al doet of doorgroeien naar een andere functie, meer variatie in je werk brengen? Bedenk wat je wilt en ga ervoor!

Aandacht en prettig werken

Wij zorgen voor onze mensen door goed materiaalbeschikbaar te stellen, een veilige werkomgeving te creëren en mee te denken met de wensen die voor iedere werknemer anders is. Zo blijf je gefocust en gemotiveerd.

Goede werksfeer

Een goede sfeer in het team is belangrijk. Daarom maken we samen plezier, helpen we elkaar en leren we van elkaar. En dat naast onze zeer gezellige vrijdagmiddag borrel.

Wat wij jou nog meer bieden

✔ Een uitstekend salaris

✔ 25 vakantiedagen op jaarbasis

✔ Je bouwt jaarlijks 13 ADV dagen op die uitbetaald kunnen worden

✔ Je krijgt een goede werkbus in bruikleen die je mee naar huis mag nemen

✔ We werken met kwaliteitsgereedschap zoals Milwaukee

✔ Je krijgt een werktelefoon

Klinkt goed toch?

Van den Ham bestaat al sinds 1978 en is uitgegroeid tot dé expert op het gebied van gastoestellen, verwarming, luchtbehandeling, dak techniek, en sanitair. Wij zijn trots op onze persoonlijke aanpak en relatie met onze klanten en werken met veel plezier voor particulieren, VvE’s en vastgoedbeheerders. Tegenwoordig dragen wij ons steentje bij om Nederland te helpen verduurzamen. 

Kijk jij verder?

Share this!

#voormeerkijkjeverder