Onze abonnementen

Voor alle abonnementen geldt dat het gaat om werkzaamheden binnen de mantel van het gastoestel. De abonnementen lopen van 1 januari t/m 31 december. Indien u het abonnement in de loop van een abonnementsjaar afsluit, zullen de loonkosten van de eerste controle en de maandelijkse servicekosten aan u worden doorberekend. U ontvangt dan in januari van het opvolgende jaar de factuur volgens het abonnement.

Basis Abonnement

1x per jaar wordt het gastoestel (CV-ketel, geiser, gashaard, luchtverwarmer, enz ) grondig gecontroleerd, de brander, regeling en beveiligingsapparatuur worden gereinigd en getest op de goede werking. Het toestel wordt rookgaszijdig getest en op het juiste gasverbruik afgesteld. Het gratis verhelpen van storingen en onderdelen gedurende 12 maanden vallen niet in dit abonnement.

Prijzen bij dit abonnement:

VR ketel€123,-
HR ketel€135,-
Bad/ geiser€116,-
Luchtverwarmer€123,-
Mechanische ventilatie€59,-
WTW unit€86,-

 

Uitgebreid Abonnement

1x per jaar wordt het gastoestel (CV-ketel-geiser-gashaard-luchtverwarmer, enz) grondig gecontroleerd, de brander, regeling en beveiligingsapparatuur worden gereinigd en getest op de goede werking. Het toestel wordt rookgaszijdig getest en op het juiste gasverbruik afgesteld. Het gratis verhelpen van storingen gedurende 12 maanden valt wel in dit abonnement, het gratis vervangen van onderdelen valt niet in dit abonnement.

Prijzen bij dit abonnement:

VR ketel€146,-
HR ketel€160,-
Bad/ geiser€123,-
Luchtverwarmer€146,-
Mechanische ventilatie€84,-
WTW unit€115,-

 

All-in Abonnement

1x per jaar wordt het gastoestel (CV-ketel, geiser, gashaard, luchtverwarmer, enz) grondig gecontroleerd, de brander, regeling en beveiligingsapparatuur worden gereinigd en getest op de goede werking.
Het toestel wordt rookgaszijdig getest en op het juiste gasverbruik afgesteld. Het gratis verhelpen van storingen en het vervangen van onderdelen tot een maximum van € 275,- incl. BTW, exclusief het vervangen van brandverpakkingen tijdens de jaarlijkse controle, vallen onder dit abonnement. Het gastoestel mag bij aanvang van het abonnement niet ouder zijn dan 3 jaar. Bij toestellen ouder dan 3 jaar geldt een toeslag van € 25.- per jaar.

Prijzen bij dit abonnement:

HR ketel€215,-

*automatische incasso optioneel