signal-solid
Basis Abonnement

1x per jaar wordt het gastoestel (CV-ketel, geiser, gashaard, luchtverwarmer, enz ) grondig gecontroleerd, de brander, regeling en beveiligingsapparatuur worden gereinigd en getest op de goede werking. Het toestel wordt rookgaszijdig getest en op het juiste gasverbruik afgesteld. Het gratis verhelpen van storingen en onderdelen gedurende 12 maanden vallen niet in dit abonnement.

signal-solid copy
Uitgebreid Abonnement

1x per jaar wordt het gastoestel (CV-ketel-geiser-gashaard-luchtverwarmer, enz) grondig gecontroleerd, de brander, regeling en beveiligingsapparatuur worden gereinigd en getest op de goede werking. Het toestel wordt rookgaszijdig getest en op het juiste gasverbruik afgesteld. Het gratis verhelpen van storingen gedurende 12 maanden valt wel in dit abonnement, het gratis vervangen van onderdelen valt niet in dit abonnement.

signal-solid copy 2
All-in Abonnement

1x per jaar wordt het gastoestel (CV-ketel, geiser, gashaard, luchtverwarmer, enz) grondig gecontroleerd, de brander, regeling en beveiligingsapparatuur worden gereinigd en getest op de goede werking.
Het toestel wordt rookgaszijdig getest en op het juiste gasverbruik afgesteld. Het gratis verhelpen van storingen en het vervangen van onderdelen tot een maximum van € 275,- incl. BTW, exclusief het vervangen van branderpakkingen tijdens de jaarlijkse controle, vallen onder dit abonnement. Het gastoestel mag bij aanvang van het abonnement niet ouder zijn dan 3 jaar. Bij toestellen ouder dan 3 jaar geldt een toeslag van € 25.- per jaar.

Badgeiser/Gasboiler

Basis € 77.50
Uitgebreid € 83.50

Gashaard

Basis € 66.55
Uitgebreid € 70.60

Gevelkachel

Basis € 66.55
Uitgebreid € 72.60

HR-ketel of luchtverw.

Basis € 93.70
Uitgebreid € 115.00
All-in € 162.30

Keukengeiser

Basis € 66.55
Uitgebreid € 72.60

VR-ketel

Basis € 83.90
Uitgebreid € 103.75
All-in

Warmte terugwin unit

Basis € 75.00

Mechanische ventilatie

Basis € 45.00
Alle prijzen zijn per jaar inclusief BTW. Tarieven 2020 regio Kennemerland. Het (ALL-IN) abonnement geldt bij ingang ketel jonger dan 3 jaar. Bij ketels ouder dan 3 jaar geldt een toeslag van € 25,42 per jaar. Toestellen die ouder zijn dan 12 jaar vallen automatisch onder het basis abonnement. Bij storingen binnen twee weken na afsluiten van een (ALL-IN) abonnement betaalt u 50% van de dan te vervangen onderdelen. Onderdelen worden maximaal tot € 275,= incl. BTW per jaar en per los toestel vergoed. Defecte onderdelen worden eigendom van Gasservice van den Ham.
hide
Meld u aan voor een

Gasservice abonnement

en wij nemen u alle zorg en werkzaamheden op het gebied van uw gastoestellen uit handen.
  • Voor 21:00 gemeld, dan komen wij nog dezelfde dag langs.
  • Storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
  • Altijd dezelfde monteur, sleutelservice mogelijk.